T-BEAR AND THE DUKES 

Lørdag 24. februar kl 14:30 

CC: kr. 250,- medlemmer / 300,- ikke-medlemmer
Billetter selgers ved inngang, fra ca en time før konsertstart og på TICKETCO

Det er med stor glede vi kan presentere Arvikas store sønn, Mr. T-BEAR sammen med The Dukes og deres solide Bluesmusikk.
Som de presenterer seg selv: «They don’t make them like that anymore»
Her har vi en fyr som overrasker deg så snart du hører lyden fra hans gitar, stemmen hans og måten han behandler bluestradisjonen på. Rått og direkte, vel ikke "for rå" men akkurat nok til at han høres ut som seg selv. En direkte tilnærming, med en spesiell "bite" som vi forbinder med noen av de store bluesmusikerne.
Hvor finner han det? Kanskje i de dype skoger i Värmland, et tynt befolket område i Sverige, nær den norske grensen. Men mest av alt fra hans lange kjærlighetsforhold til bluesen med helter som Albert Collins, Albert og Freddie King, Luther Allison og andre store representanter for moderne elektrisk blues med en vri av funk.
En ting han har til felles med disse musikerne er at han aldri spiller et sett med bare "shuffles", men varierer i tempo og rytmer. Ikke bare er han et naturtalent på gitar, hans uttrykksfulle og direkte stemme og hans kreative låtskriving bidrar også til lydbildet; rått og modent samtidig.
"They don't make them like that anymore"
Bandet T-Bear & The Dukes of Rhythm ble startet av Torbjörn Solberg i hjembyen Arvika i Sverige i 2004, og de har gitt ut 6 CD-er. De ga ut sin cd "Time is a healer" 2017 og en ny ble utgitt 21/22. Bandmedlemmene er Torbjörn Solberg T-bear gitar/vokal, Henrik Berg trommer, Fredrik Kaudern bass, Emil Wachenfeldt piano/orgel.
Bandets besetning er:
Mr. T-BEAR, Torbjørn Solberg - gitar/vokal.
Henrik Berg – trommer.
Fredrik Kaudern – bass.
Emil Solberg Wachenfeldt – piano/orgel
Hjertelig velkommen skal alle være, møt opp og støtt din lokale bluesklubb. Husk medlemmer av andre bluesklubber også får medlemspris.
CC: kr. 250,- medlemmer / 300,- ikke-medlemmer
Billetter selgers ved inngang, fra ca en time før konsertstart eller via TicketCo