Remme Brothers Band

Lørdag 16. mars kl 14:30 

CC: kr. 250,- medlemmer / 300,- ikke-medlemmer
Billetter selgers ved inngang, fra ca en time før konsertstart og på TicketCo
Medlemmer av andre bluesklubber også får medlemspris i døra.

Da har vi igjen gleden av å stille scenen vår tilgjengelig for våre helter fra Tranby, Lier. Vi setter stor pris på å ha REMME BROTHERS BAND hos oss i Elvebyen Bluesklubb igjen.
Med to cd-utgivelser og masse live-spilling på samvittigheten har Remme Brothers Band utviklet seg til et band med en tydelig identitet. Der mange velger å rendyrke en stilart, har Remme Brothers Band valgt en litt bredere tilnærming.
Musikken er kraftig inspirert av amerikanske band som The Allman Brothers Band, The Band og Lynyrd Skynyrd, men også britiske band som The Rolling Stones, Free og The Who. Det beste fra to verdener smeltes sammen i et kraftfullt og røft lydbilde. Det er altså bluesinspirert rock med solide røtter i 70-tallet som er hovedingrediensen i Remme Brothers Bands låtmateriale, men de får også inspirasjon fra rock, blues, country og soul fra andre tiår, og dette gjenspeiles i musikken.
På en kveld med Remme Brothers Band kan man forvente å høre både korte, strengt arrangerte låter, men også lengre låter med improviserte orgel-, piano-, munnspill- og gitarsoli. Voksne karer, ja vel, men Remme Brothers Band gir alltid jernet og jobber knallhardt for å dra hver eneste publikummer inn i sin musikkverden, og de håper å etterlate inntrykk som sitter igjen også etter at konserten er over.
Remme Brothers Band er:
Hans Cato Kristiansen – vokal, trommer
Aksel Tharaldsen – munnspill, vokal
Øivind Kristensen – bass, vokal
Lasse Hafreager – orgel, piano, vokal
Øystein Remme – gitar, vokal
Henning Remme – gitar, vokal
Vi oppfordrer alle, medlemmer eller ikke til å komme. Husk medlemmer av andre bluesklubber også får medlemspris i døra.
CC: kr. 250,- medlemmer / 300,- ikke-medlemmer
Billetter selgers ved inngang, fra ca en time før konsertstart og på TicketCo, se link.
Vi regner med fullt hus og oppfordrer alle til å møte tidlig eller forhåndskjøpe billett. Av sikkerhetsgrunner stenger vi døren for innslipp når lokalet er fullt