POWERSECTION 

Lørdag 8 juni kl 14:30

Da er det igjen tid for sommerfest i Elvebyen Bluesklubb hvor vi inviterer alle og medlemmer av EBK har gratis inngang. Alle deltar i vårt gratislotteri med mange fine premier, bl. annet billetter til festivaler og klubbkonserter.

cc: 250 / 300  medlem / ikke medlem
Billetter selgers ved inngang, fra en time før konsertstart eller TICKETCO


Vi har gleden av å ha besøk av Powersection. Medlemmene i bandet har årelang erfaring i Norsk populærmusikk, bandet består av Trond Graff, keyboards, Jan «Pastor» Stenmo, gitar, vokal, Stein Ruud, trommer, Jan Willy Nomerstad, bass, vokal, Erik «E-Flat» Bentsen, sax, vokal og Geir Finnstun, vokal, akustisk gitar, munnspill, munnharpe.

Powersection er et 6-manns blues-rock band med innslag av funk og soul i sitt repetoar. Først og fremst får du her et band som er viden kjent både for sin spilleglede og profesjonalitet. De fleste i bandet har fortid som heltidsmusikere og har hver for seg vært med på å sette stort avtrykk i norsk musikkliv. Bandet har holdt sammen i 25 år og skriver i dag egen musikk.

 Høsten 2017 kom albumet "Mr. Bartender", senere har singler funnet veien til det store internettet og det jobbes nå med nytt album som etter planen skal lanseres i 2024. Powersection er alltid klar for å besøke nye og gamle scener for å øse av sine musikalitet og sitt gode humør. Verdens trenger mer glede og det har tidligere blitt sagt at en konsert med Powersection kan være både livgivende og avhengighetsskapende! Som plateanmelderen i «Bluesnews» sa treffende oppsummerte: «Det er som sagt ingen grunn til å gå videre til en annen bar eller klubbscene om du skulle ramle over Powersection live, for det er ikke tvil om at de kommer til å gjøre deg i godt humør med sitt håndverk!» ------------ Sjekk ut mer om Powersection på spotiy og på sosiale medier

D