Ole Frimer Band (DK)

Lørdag 27.april kl 14:30 - 17:30 

CC. Kr 250 for medlemmer , Kr. 300 for ikke medlemmer
Billetter selges ved inngang ca. en time før konsertstart.
Billetter er lagt ut på TicketCo.
Medlemmer av andre bluesklubber får også medlemmspris i døra

27. april har vi gleden av å presentere sangeren og gitaristen Ole Frimer som har vært en markant skikkelse i det danske musikkscenenelandskapet i flere tiår sammen med sitt band. Med sin unike «flesh to string»-teknikk, låtskriving og vokalarbeid har han oppnådd internasjonal anerkjennelse og har mottatt priser for dette, i både i Danmark og internasjonalt.
 
Totalt 13 album har blitt utgitt. Ole Frimer Bands siste albumet "Live in Eppingen", som ble utgitt på tyske Katti Records i 2020, fikk stor oppmerksomhet i både Europa og USA, og bandet har utvidet konsertvirksomheten til store deler av det europeiske kontinentet. Bandet har svært vellykket lanserte en mer progressiv stil med røtter i blues og elementer fra rock, jazz og fusion. Også de danskspråklige tekster blir positivt tatt imot av publikummet, men det gis fortsatt god plass for bluestradisjonene. Bandet er i dag et av Danmarks mest populære bluesband, med omfattende turnéviksomhet på klubber og festivaler nasjonalt og internasjonalt.
Ole Frimer Band består av en håndfull erfarne musikere i toppklasse: 
Niels Ole Thorning (keyb.),
Jesper Byllling (bass)
og Claus Daugaard (tr.)
Hjertelig velkommen skal alle være, møt opp og støtt din lokale bluesklubb. Husk medlemmer av andre bluesklubber også får medlemspris.
CC: kr. 250,- medlemmer / 300,- ikke-medlemmer
Billetter selgers ved inngang, fra en time før konsertstart eller via TicketCo frem til 1 time før konsertstart.