Bonita & The Blues Shacks

Fredag 2. februar 2024  19:30 - 21:30

CC: kr. 300,- medlemmer / 400,- ikke-medlemmer
Billetter selgers ved inngang, fra ca en time før konsertstart. 
Billetter er lagt ut på  TicketCo

Medlemmer av andre bluesklubber også får medlemspris i døra.

E

Elvebyen Bluesklubb har den utrolige gleden av å presentere det fantastiske og velkjente bandet Bonita & the Blues Shacks(ZA/DE). Den sjelfulle blues- og soulsangerinnen Bonita Niessen fra Sør-Afrika og bandet The Blues Shacks fra Tyskland er en uslåelig kombinasjon som viser en dyp kjærlighet og respekt for amerikansk blues og soul. Sammen tilbyr de oss «vintagemusikk» i sin reneste form. Fra Chicago blues til rockabilly-påvirkninger, fra soul til Texas shuffle - alt på høyeste musikalske nivå og med maksimal spilleglede!

Bandets originale sanger og musikk er basert på arven fra afroamerikansk musikk, som hadde sin storhetstid fra midten av femtitallet til slutten av sekstitallet. Med Arlt-brødrenes musikalske håndverk: Andreas sjangeroverskridende gitarspill og Michaels fryktløse munnspillstil og vokal, sammen med Bonita Niessens kraftfulle, sjelfulle stemme med dyp følelse, intensitet og glede, har de funnet den perfekte kombinasjonen for å utforske sammenhengen mellom blues og soul som eksisterte på femtitallet og blåser nytt liv i bluesklassikere.

 Fra å være strengt dedikert til Jump Blues og R&B fra førti- og femtitallet, har BB-ene nå utviklet seg til et av Europas ledende moderne blues- og soulband. I mer enn to tiår har B.B. & THE BLUES SHACKS spilte sin unike blanding av blues og soul over hele Europa og Amerika. De har nettopp kommet tilbake fra en californisk turné hvor de også opptrådte på den berømte Russian River Blues & Jazz Festival hvor de delte scener med artister som Buddy Guy, Taj Mahal, WAR a.o.
På scenen
Bonita Niessen – vokal
Andreas Arlt – gitar, vokal
Michael Arlt – vokal, munnspill
Henning Hauerken – el- og kontrabass
Andre Werkmeister – trommer og perkusjon
Fabian Fritz – piano og orgel

Bonita & The Blues Shacks  på  youtube